Van Damme • Vandeputte

architecten

Het architectenbureau Van Damme - Vandeputte dat geleid wordt door Hannes Van Damme en Benoît Vandeputte bevindt zich in een statige herenwoning in het centrum van Roeselare. Van daaruit werken zij met hun multidisciplinair team aan een breed scala van architecturale projecten waarbij steeds uitgegaan wordt van het bouwen op maat van de klant. Daarbij wordt een bijzondere aandacht geschonken aan detaillering en wordt ook de integratie in de ruimtelijke context van bij het begin met de grootste aandacht bestudeerd.

 

Nieuwbouw en renovatie

Van Damme - Vandeputte werkt met de grootste toewijding aan de realisatie van nieuwe residentiële projecten ( private eengezinswoningen en meergezinswoningen), alsook aan de renovatie van bestaande gebouwen.

 

Interieurinrichting

Van Damme - Vandeputte gelooft dat interieur en architectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en besteedt daarom de grootste aandacht aan de afwerking van het interieur. Daarbij gaat de voorkeur steeds uit naar natuurlijke, duurzame en tijdeloze materialen.

 

Kantoren

Op maat van bedrijven werkt Van Damme - Vandeputte kantoren en bedrijfssites uit van A tot Z. Het bureau heeft een ruime ervaring in het ontwerpen, budgetteren en coördineren van kwalitatieve kantoorgebouwen. Daarbij staat het team niet alleen in voor een sterk architecturaal ontwerp maar ook voor de integratie van de studie technieken. Hierbij wordt gestreefd naar een minimale inspanning van de bouwheer gedurende het bouwproces, zodat die zich te allen tijde kan blijven focussen op de bedrijfsactiviteit.

 

Restauratie van (niet) beschermd erfgoed

Van Damme - Vandeputte is daarnaast ook gespecialiseerd in de restauratie van beschermde monumenten en niet-beschermd waardevol erfgoed, alsook de restauratie en reconstructie van historische interieurs. Ook in de opmaak van beheersplannen en aanvraagdossiers voor restauratiepremies is het bureau bedreven.

 

Wij begeleiden u graag gedurende het volledige bouwproces van het eerste idee tot de finale oplevering.

3 cups

Blueberries

Benoît

1 cup

Sugar

Hannes

MEDEWERKER

Tine Depraetere

Architect

MEDEWERKER

Marianne Derynck

Assistent Architect en Interieur architect

MEDEWERKER

Gianni Vancompernolle

Interieurvormgever

PARTNER

International Master of Science in Architecture

PhD Researcher K.U. Leuven

PARTNER

Master of Science in Architecture

Master of Science in Conservation of Monuments and sites

MEDEWERKER

Jeroen Hoflack

Assistent Architect

MEDEWERKER

Aäron Verhoegstraete

Assistent Architect

FREELANCE MEDEWERKER

Isabel Deprez

Administratie en boekhouding